“Die zal er nooit iets van bakken..” moeten ze thuis gedacht hebben toen ik op mijn 16 besliste dat het schoolsysteem niet aan mij besteed was...
Webtail = Dave en Dave=Webtail…Als je dus met de klantenservice, support of dienst na verkoop wilt spreken zal je altijd bij ondergetekende terecht komen.

Dave Lorrez, Oprichter van Webtail

“Die zal er nooit iets van bakken..” moeten ze thuis gedacht hebben toen ik op mijn 16 besliste dat het schoolsysteem niks voor mij was en de schoolbanken inruilde voor het werkmilieu.

Na vele omzwervingen kwam ik eind jaren negentig voor het eerst in contact met een computer en het wereldwijde web en vond het een bijzonder fascinerende wereld die me mateloos boeide.

In 2002 zette ik mijn eerste stappen in de E-commerce business met een zelf gemaakte webwinkel. Het was een pre historisch iets waar mensen hun bestelling nog op mail moesten plaatsen. Tot mijn grote verbazing namen ze ook die moeite en kwamen de eerste bescheiden bestellingen binnen gerold. Van toen af aan bleef het harder en harder rollen…

Wat ik ooit opstartte als hobbyproject begon in 2004 uit de hand te lopen en in 2005 nam ik de grote stap en ontsloeg mijn toenmalige werkgever.

De jaren die daarop volgden zogen me letterlijk en figuurlijk mee in de wereld van de ecommerce en het online verkopen van fysieke producten.

Eind 2006 begon ik op E-tail te schrijven over mijn ervaringen in de Ecommerce wereld. Zaken zoals Zoekmachine Optimalisatie, Google Analytics , Google Adwords, Conversieoptimalisatie, Linkbuilding, etc kwamen reeds uitvoerig aan bod.

Alles wat je dus nodig hebt om een ecommerce zaak te runnen kwam passeerde de revue en momenteel werden er al bijna 300 artikels gepubliceerd.

Daarnaast schreef ik ook een eboek over Linkbuilding en maakte een complete E-commerce Cursus die beginnende of reeds actieve ondernemers aan de hand neemt en actief begeleidt bij hun E-commerce project.

Webtail = Dave en Dave=Webtail…Als je dus met de klantenservice, sales, support of dienst na verkoop wilt spreken zal je altijd bij ondergetekende terecht komen.

  +32 (0)477 90 36 12
  dave@webtail.be
  Twitter
  LinkedIn
 

E-Tail Blog