Door zelf actief webwinkels en membership sites te runnen weten we als geen ander wat wel of niet werkt !
Jouw ideeën in combinatie met onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat jouw project niet kan mislukken. Geen moeite is ons teveel en desnoods werken we de klok rond om het te doen slagen !

Webshops en Membership Sites maken is dan ook geen enkel probleem !

Ben je enkel op zoek naar een goede webshop of een membership site , dan ben je ook hier aan het goede adres. Door onze jarenlange expertise en het nog steeds actief zijn in de ecommerce wereld weten we ‘ongeveer’ wat er werk en wat niet. Wij bouwen dus niet zomaar een webwinkel of membership site voor je !

webshops

Webshops

De shop wordt gebouwd op het e-commerce platform van onze partner die reeds 15 jaar aan het sleutelen zijn aan hun software. De basis shop, met alle nodige modules kan je al hebben vanaf 70 euro/maand.

Alle functionaliteiten , zoals related, up&cross sell mogelijkheden, dropshipping, product filters, product reviews, foto gallerijen, kortingsbonnen , hosting, SSL certificaat, Google Analytics, etc en natuurlijk alle opties die je webwinkel seo vriendelijk maken zodat je goed kan scoren in Google zijn in die prijs inbegrepen !

Verder geniet je natuurlijk van dagelijkse backups , updates en alle nieuwe innovaties en bijkomende functionaliteiten.
Als je reeds een ontwerp hebt, dan kan je shop 100% gebouwd worden naar dat ontwerp. Heb je nog geen ontwerp, dan kunnen wij je daar natuurlijk ook bij assisteren.

Membership sites

Iets wat de laatste jaren een zeer sterke opmars kende. Met een membership site kan je bepaalde content op je site, zij het artikels, audio of video toegankelijk maken (al dan niet betalend) voor bepaalde groepen van klanten.

Je wilt dat persoon 1 toegang krijgt tot gedeelte A van je site en niet tot B en C of je wilt dat persoon 2 enkel toegang krijgt tot gedeelte C of je wilt bijvoorbeeld een trial periode instellen van x aantal dagen om zo meer nieuwe klanten binnen te halen ? Er is een uitgebreid gamma aan mogelijkheden die het toelaten op een zeer flexibele én gecontroleerde manier te werk te gaan.

Zo gaan we te werk…

1.Wij luisteren !

In deze eerste fase gaan we natuurlijk luisteren naar jou. Er is immers niemand die de markt en zijn klanten  beter zou moeten kennen dan jijzelf. We gaan dus rond de tafel gaan zitten en aan de hand van jou behoeftes en  eventuele analyses die we uit een bestaande site kunnen gebruiken gaan brainstormen.

2.Strategie uitwerken & Planning opmaken

Uit de brainstorm sessie zullen genoeg elementen op papier komen te staan waarmee we aan de slag (of net niet) moeten gaan. Er zal dus een strategie en plan worden opgemaakt om jouw project een gezonde start te geven. Na het opmaken van deze gaan we nogmaals rond de tafel zitten en kijken in hoeverre onze ideeën & visies overeenstemmen met de jouwe.

3.Verzamelen & bouwen

In eerste instantie zal een mockup worden gemaakt die je in grote lijnen de structuur van je website/webshop zal tonen. Pas als je akkoord gaat met het structureel ontwerp gaan we over tot het aankleden van je site en worden er een aantal ontwerpen afgeleverd.

Ook hier heb jij volledig de hand in en kies jij wat je precies wilt. Natuurlijk zullen we het nodige advies geven (op basis van onze expertise)  als we denken dat er verkeerde beslissingen worden genomen.

Als het definitieve ontwerp uiteindelijk van de tafel rolt gaan we over tot het daadwerkelijk maken van je site en zal je alles kunnen volgen op een testserver. Jij kan ondertussen gaan testen en de nodige operkingen verzamelen om waar nodig aanpassingen te doen.

4.Online brengen van je project

Als alle aanpassingen werden doorgevoerd en je 100% tevreden bent van je site gaan we de site van de testserver halen en op jouw domein gaan plaatsen. Daarnaast zullen we je ook haarfijn uitleggen hoe je zelf met  het backend systeem moet werken zodat je het meeste zelf kan doen en je site onafhankelijk kan beheren.

Eenmaal je project online is kan je  natuurlijk ook voor onze persoonlijke begeleiding kiezen die je in staat zal stellen om vragen en of problemen in een mum van tijd op te lossen en zo geen nodeloze tijd te verspillen.

 

 

 
  Advies & Begeleiding  
  Website & Project Analyse  
  Totale E-Commerce Projecten  
  Webshop & Membership Sites  
 


Zoekt u toch nog iets anders ? Laat het ons even weten !

Webtail
Plantenweg 10
8540 Deerlijk
+32 (0)477 90 36 12
info@webtail.be