INZICHT KRIJGEN IN JE MARKT EN BEZOEKERS EN WETEN WAT JE DOET EN WAAROM IS HET BEGIN VAN EEN SUCCESVOLLE WEBWINKEL

Wat we voor jou kunnen doen

wat011

Veel kleine tot middelgrote ondernemingen willen liever de touwtjes zelf in handen houden en eigen personeel opleiden. Eigen kennis zorgt er immers voor dat je meestal zelf de touwtjes in handen kan houden en niet afhankelijk bent van een 3e partij.

Moet je toch bepaalde zaken gaan uitbesteden, dan weet je tenminste waar de klepel hangt en kan je oordelen of een extern bedrijf hun werk goed of slecht doen.

Met ons advies & begeleiding pakket wordt er met ‘containers’ gewerkt. Kort uitgelegd, u schaf x aantal uren aan consulting aan die vrij besteed kunnen worden.

Stelt er zich een probleem of hebt u advies nodig, dan belt of mailt u ons en helpen we je gelijk verder.

Lees er hier meer over…

wat02

U hebt zelf al een pak kennis maar hier en daar schort er iets en je kan niet onmiddellijk lokaliseren waar het mogelijk verkeerd gaat ?
Analyses worden uitsluitend op maat gemaakt en kunnen één of meerdere van deze onderwerpen bevatten :

  • Site Structuur & gebruiksvriendelijkheid
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords & Google Analytics
  • Marketing & onderzoek

Lees er hier meer over…

wat03

Wij helpen u met het in kaart brengen van je nieuwe project of het zelf uitbouwen van je project in eigen beheer. Wil je een online shop beginnen maar ontbreekt het je aan tijd en kennis om alles zelf uit de grond te stampen ?

Als blijkt dat er genoeg marktpotentieel is, nemen wij al dat werk uit je handen (website bouwen, seo, sea, analyseren, promoten,etc) en je betaalt enkel als er verkocht wordt. Geen vast kostenplaatje dus.

Als er niks wordt verkocht via de site, dan betaal je ons ook niks !

Lees er hier meer over…

wat04

Bent u enkel op zoek naar een webwinkel op maat of een membership site, dan kunnen wij u ook daar een grote dienst bewijzen.

Reeds 4 jaar werken wij samen met een Webwinkel software provider die meer dan 15 jaar in de ecommerce business actief is en een zeer robuust, betrouwbaar en vooral met kennis van zaken te werk gaat.

Uw webwinkel wordt door ons volledig op maat gemaakt en er zijn nagenoeg geen ristricties waar je bent aan gebonden qua ontwerp en of functionaliteit.

Ook automatische backups, beveiligde SSL lijnen voor je checkout process, Updates en nieuwe features worden volledig voor onze rekening genomen zodat u zich daar alvast geen zorgen hoeft over te maken !

Ook met het ontwikkelen van membership sites hebben we reeds een paar jaar ervaring.

Lees er hier meer over…

 

 

 
  Advies & Begeleiding  
  Website & Project Analyse  
  Totale E-Commerce Projecten  
  Webshop & Membership Sites  
 


Zoekt u toch nog iets anders ? Laat het ons even weten !

Webtail
Plantenweg 10
8540 Deerlijk
+32 (0)477 90 36 12
info@webtail.be