Onze Etree Cursus volg je waar en wanneer je wilt. De levenslange toegang tot de video's en updates krijg je er Gratis bij !

Als je ziet wat sommigen vragen voor 1 dag les dan is deze Etree cursus echt een koopje!
Geert De Raedt / Babazou.com

Onze Etree Ecommerce opleiding

Sinds onze eerste stappen in de e-commerce business in 2002 hebben we behoorlijk wat watertjes doorzwommen en de zaken geleerd met het ’schade en schande’ principe .  Maar precies dat stelde ons  in de positie  om een proces (bleu print)  uit te werken die het opstarten van een nieuwe webwinkel of het uitbouwen van een bestaande online zaak perfect in kaart kon  brengen.

Aan de hand van die verschillende chronologisch opgebouwde  stappen, die trouwens voor elke markt werken, zijn we nu in staat om in no time een solide webwinkel online te brengen.

Wat houdt deze E-commerce cursus precies in ?

De cursus bestaat uit 9 modules die meer dan 75  video’s bevatten en  in totaal 9 weken in beslag gaan nemen. Elke week worden er verschillende video’s gepubliceerd die je zullen aantonen hoe je gestructureerd te werk moet gaan. Na elke video is het de bedoeling dat je natuurlijk actie onderneemt en die stap gaat uitvoeren.

Alle lessen krijg je te zien in de vorm van how to video’s waarbij je als het ware over onze schouder heen meekijkt. Als we refereren naar een methode, tool of andere bron dan tonen we waar je die kan vinden en hoe je die het beste kan gebruiken om een optimaal resultaat te verkrijgen die jouw business kan vooruithelpen.

Naast de lessen zelf krijgt iedereen toegang tot het privé forum waar je alle vragen en of struikelblokken kan dumpen zodat je nooit vast komt te zitten.

Is het iets voor mij  ?

Beginner , reeds online actief, hobby , part- of full time, als je online wilt gaan handelen dan is deze cursus zeker iets voor jouw. Je hoeft geen expert te zijn en of je huidige baan op het spel te zetten om je in een online avontuur te gooien. Je kan perfect beginnen in je vrije tijd om zo verder te groeien zodat je op een dag misschien je baas kan ontslaan.

Je hoeft zich alvast geen zorgen te maken over de taal die wordt gebruikt in onze Etree cursus. Moeilijke woorden of technisch vaktermen komen niet aan bod en als beginner of reeds actieve webwinkel eigenaar weet u perfect waarover we het hebben !

Geen verplaatsing & op elke moment van de dag !

Er zijn 2 grote nadelen aan het volgen van een cursus op locatie :

  1. Je moet je verplaatsen en bent gebonden aan vaste tijdstippen
  2. Je kan de lessen niet opnieuw bekijken

Een wagen of babysitter heb je niet nodig en ook de files en de bijhorende stress dezer dagen om ergens op tijd te komen vallen hier volledig van je schouders. Om onze Etree cursus te volgen heb je enkel een computer en internetverbinding nodig.

Werk je van 8 to 5 en heb je slechts ’s avonds eventjes vrij of kan je enkel ’s ochtends vroeg wat tijd vrijmaken ?

Alle lessen zijn online te vinden en kunnen op elk moment van de dag of nacht worden bekeken. Er is onbeperkt, levenslange toegang dus als je volgend jaar ergens vast komt te zitten kan je de lessen opnieuw raadplegen !

Meer info over deze webshop opleiding (inclusief programma, prijzen ,etc) kan je vinden op onze Etree Site.