Binnengekomen bestellingen afhandelen en zorgen voor een goede klantenservice is het enige wat je moet doen, de rest doen wij
Succes kan enkel worden bereikt als iedereen doet waarin hij/zij het beste is. In dit geval, wij de technische kant van de webwinkel, jij afhandeling van de verkopen.

Wij nemen het werk uit jouw handen

Als off line ondernemer is het soms moeilijk, zo niet onmogelijk om alles zelf te doen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om met ons een partnership aan te gaan. Wij nemen al het werk uit je handen waardoor  bestellingen afhandelen & klantenservice zowat het enige is wat jij nog moet gaan doen.

ecommerceproject3

1. Markt & Doelgroep Analyse

Wij luisteren eerst naar wat je hebt te zeggen en gaan vervolgens een markt-, doelgroep en concurrentie analyse gaan maken om een realistische schatting te kunnen doen over het potentieel in die markt.

2. Overleg en Uitwerken van de Strategie

Met de cijfers en data van de analyses gaan we samen met jou de zaak gaan bespreken en zien welke weg we kunnen opslaan. Uit het overleg wordt dan een strategie & plan uitgewerkt waadoor het project vervolgens van start kan gaan.

3. Overleg en Uitwerken van de Strategie

Het bouwen van de webshop wordt volledig door ons gedaan. Onze jarenlange expertise zorgt er dan ook voor dat we een goed gestructureerde en gebruiksvriendelijke webshop (voor zowel bezoekers als zoekmachines) kunnen afleveren op korte termijn.

Het enige wat wij van jou nodig hebben zijn alle product details (prijzen, omschrijvingen,etc) en kwalitatief fotomateriaal. Als er videomateriaal voor handen is, dan is dat natuurlijk een groot pluspunt !

4. Tijd om Online te gaan

Eenmaal het design en functionaliteit van de shop af is, gaat die gelijk online. Het is niet noodzakelijk om gelijk met alle producten online te gaan.

Bij grote projecten gebruiken we de ‘sijpel’ methode. Kort uitgelegd, dagelijks worden nieuwe producten toegevoegd zodat Google het iets makkelijker heeft om alle pagina’s te indexeren.

5. Tijd om Actie te ondernemen

Waar de meesten stoppen, daar beginnen wij pas. Een webwinkel maken is op zich niet zo moeilijk maar ervoor zorgen dat mensen je shop vinden en ook gaan kopen, dat is een ander paar mouwen. Wij verlossen je alvast van die zorgen…

6. Marketing Plan op Gang brengen

De marketing van jouw shop gebeurt op verschillende niveaus , zijnde :

  1. SEO & Linkbuilding : Hierbij gaan we kijken hoe we de webwinkel hoger in de zoekresultaten kunnen krijgen.
  2. Adwords Campagnes : Als je reeds campagnes hebt lopen of je wilt nieuwe campagnes opzetten, dan doen wij ook dat voor jou. Ons werk gaat verder dan enkel het maken van advertentiegroepen en het schrijven van teksten. Wij zorgen voor de aanmaak van gesegmenteerde landingspagina’s die het maximum uit de bezoeker kan halen.
  3. Tracken & Testen : Alles wat wordt gedaan word nauwkeurig op de voet gevolgd. Het opvolgen van het seo en sea werk stelt ons in staat om bepaalde zaken op de site te testen en te verbeteren zodat hogere conversies kunnen worden bereikt.
  4. Email marketing : Het opvolgen van een prospect en het onderhouden van contacten met bestaande klanten is van zeer groot belang. Niet iedereen koopt immers bij hun eerste bezoek. Daarom dat wij ook het email marketing aspect op onze schouders nemen.

7. Afhandelen van bestellingen

Dit is de fase in het totale proces waar jij in actie moet komen. Alle bestellingen die binnenkomen zullen automatisch worden doorgestuurd en wij verwachten dan ook van jou dat die nauwkeurig worden opgevolgd & uitgevoerd om klanten tevreden te houden. Want een tevreden klant, die komt gegarandeerd terug !

 

 

 
  Advies & Begeleiding  
  Website & Project Analyse  
  Totale E-Commerce Projecten  
  Webshop & Membership Sites  
 


Zoekt u toch nog iets anders ? Laat het ons even weten !

Webtail
Plantenweg 10
8540 Deerlijk
+32 (0)477 90 36 12
info@webtail.be