WE DOEN NIET ALLES. ER ZIJN ECHTER WEL BEPAALDE ZAKEN WAAR WE EEN VOORLIEFDE VOOR HEBBEN EN WAAR WE ECHT GOED IN ZIJN.
Ken jezelf en je grenzen. Door enkel die zaken te doen waar we een voorliefde voor hebben en gepassioneerd mee omgaan, kunnen we de garantie bieden dat wat we doen dan ook écht goed doen.

E-commerce is onze specialiteit

Webtail werd in 2008 opgericht door Dave en is een e-commerce bureau, die over de jarenlange kennis beschikt om van een webwinkel een rendabele zaak te maken. Onze kennis komt niet uit ‘de boekjes’ maar werd verzameld door zelf actief te verkopen op het internet.

We practise what we preach !

Een rendabel e-commerce project opstarten of runnen houdt meer in dan enkele producten op je site  gooien en hopen dat er ooit iemand langskomt die iets wil kopen. De software is enkel een tool die je op weg helpt en slechts een klein onderdeeltje van een rendabele project vormt.

Het succes van je project  hangt slechts voor 10-15% af van de tools, de overige 85-90% zijn het ‘gezonde verstand’ en weten hoe je die tools moet gebruiken.

Onze passie is in de eerste plaats het adviseren en begeleiden van beginnende of reeds actieve online ondernemers op vlak van Website Analyse, SEO (zoekmachine optimalisatie) , Usability en Conversie Optimalisatie.

Daarnaast werken we ook samen met een webwinkel software bedrijf die reeds 15 jaar sleutelt aan hun zeer robuust en uitgebreid systeem, en ons in staat stelt om een zoekmachine – en gebruikers vriendelijke webwinkel en membership sites  op maat af te leveren.

Webtail
Plantenweg 10
8540 Deerlijk
  +32 (0)477 90 36 12
  dave@webtail.be
  Twitter
  LinkedIn
 

E-Tail Blog